NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, August 05, 2009

PostpoNe LaGi

Seawal jam 2 ptg aku dah siapkan budak2
Aku pun bersiap cantek2 jugak..
Nak gi mana..??

Nak gi spital prince court le..
Ada temujanji dgn doc Seri utk buat pap smear
Dan juga nak pasang implanon..

Temujanjinya pukul 4.30 ptg ni
Tunggu2 gak ni panggilan dr HB...
Yelah, sebab dia kat opis..takut dia terlupa

Br 5 minit td dia call
" Yanggg..leh tak postpone jumpa doc seri hari lain..?"
huhh..terdiam jap..
" Leh tak yang..abg tetiba ada hal la.."

Aku pun tanya ada hal apa..
Sbb ni dah 2 kali wat temujanji tapi cancel
Tp yg dulu cancel sbb budak2 demam..xpelah kan..

" Ayg try la set hari sabtu atau ahad ni..comfirm pegi.."
Hmmmm..aku ye kan jelah..
Penat tauuu..kelam kabut siapkan budak2..
Tup2 tak jadi..huwaaaaaa..


p/s : ni lambat2 buat protection ni bahaya tau bangggg..huhuhuhu..


5 comments:

Some1...somewhere...somehow... said...

abg kansel,abg puasa le....ekekek
klau x sembilan bulan dr sekarang alisya dpt adik lor...

rizan&suzana said...

haippppp....akak tak mkn garam td kan..hrp x masin le mulut..ekeke...

Some1...somewhere...somehow... said...

makan garam kasar lg...
kedai runcit depan baru anto..ekekeke

shabiela said...

tol kata kak y.. hb mu kena posa dlu.. keh keh keh..

rizan&suzana said...

korang ni kan..nak kena nih..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...