NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, August 06, 2009

KeNa SaMaN

Hahaha..Bkn kena saman dgn polisi ye..
Tp kena saman dgn wirawati negara kita..ekekeke..

Kena tag dr KAK Y

1. Sila ambil gambar beg yg anda bawak ke kerja (mcm salah je ayat ni)

Ana pun tak koje gak mcm kak y ye..hihihi..
Opss..wlpun HB dah belikan handbag..
Tapiiiiii...ku rasa x sesuai gitu nak bwk jln2..
Huh..tau dek laki ku sure dia takmo belikan dah..


Bkn tak sesuai ape..
sbb ku nak masukkan mcm2 lam beg
dah ada anak 3 ni lglah mcm2 brg khazanah nak di bawak
Bg aku, asalkan beg tu leh bwk sume brg2 yg aku nak CUKUP..!!


2-Kemudian,sila ceritakan sedikit apa yang terkandung dalam beg anda.
Sila sertakan gambar sekali kemudian terangkan secara detail isi beg anda.

Haaa..ni dia yg wajib ku bawak kehulu kehilir..
Yang takde dlm gambar ni ialah sikat dan hp..

Sikat hafiz rampas lak td..
elokkk je ku nak snap dia ambik..chaittt..
Hp dah tentu aku guna utk snap gambo...hihihi


Close up sket..ngeh ngeh ngeh..


Antara brg2 yg MESTI ada dlm beg ialah :

~ Pampers drypant 2 keping (utk ain & hafiz)
~ Pampers mamypoko sekeping utk alisya
~ wet tissue
~ tisu biasa utk aku
~ minyak yuyi dan drapolene tiap kali tukar diapers
~ kad2 klinik budak 3 org ni
~ Vicks
~ perfume body shop
~ Perapi Sunsilk utk ain dgn hafiz bila rambut serabai
~ Menan goncang2 utk pujuk alisya bila nanges
~ Botol air masak ain dgn hafiz..muat tau beg ni..hihi..
~ Last sekali wallet..penting nih..sume kad penting2 ada..
~ Hp dan sikat tiada dlm gambar..
~ Bedak compact dgn lip ice pun xde dlm gmbr..tp wajib bawak..


3-Nyatakan sebab2 anda suka beg anda itu...

Sbb suka..?? sbb beg ni comel le..cute sgt..hihi
Senang nak masukkan dan kuarkan brg2 tanpa bantuan
Pastu senang nak kendong..boleh sling lagi..hehehe


4-Sila nyatakan kenangan manis atau apa2 yg istimewanya beg itu pd anda...

Takde yg istimewa pun..
Beg ni beli sendiri masa kat city square JB
rege rm40 je..pasni kot2 jumpa beg yg comel2 beli yg lain pulak

Kalo HB tertanya2 nape x pakai hbag yg dia belikan br ku pakai
kena jaga hati somi..hehehe
pastu kang aku pakai la balik beg ni..


5-Sila tag 10 org yg lain :

wahhhh..ramainya..aku pun main sebut jelah ye..
opsss..aku taip jelah ye..bkn ada yg dgr pun kalo aku sebut

1. Syikin yg rajin baca blog aku
2. Sarah cari menantu tu..hihihi..
3. Ila rerama..ehhh ko dah dpt ke tag ni ekk??
4. Shabiela..kalo dah dpt abaikan
5. Ina mama nabila..kalo dah dpt gak biar je ekk..hihi

Dahhhhhh...aku tak tau nak sebut sape dah..huhuhu


5 comments:

Some1...somewhere...somehow... said...

klau jln ngan hby...bawak beg tu sure org igt ana ni anak hby..ekekeke...sbb orgnyer kecik jer..

rizan&suzana said...

melampau le kalo org ingat anak hby..jd adik ok lg..ekekeke

iNa said...

wah...ade tugasan la...
nti ina wat yer...
tq.. :)

rizan&suzana said...

buat jgn tak buat..hehehe

Syikin said...

syikin yang suka blog ni..
aku rasa bukan aku kan..heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...