NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, August 04, 2009

BaRaNg DaPuR

Pagi td check2 brg2 dapur..
Byk yg dah nak abis rupanya..
Memandangkan mmg sukar aku nak heret diorg ke kedai
Maka aku pun calling2 je la tokey kedai depan umah aku ni


At least selesai masalah aku..
tak perlu susah payah bwk tiga2 anak aku ni..
HB aku bz sgt kalo hari keje..

Brg2 basah lak HB belikan masa otw balik keje je
Tu pun lewat2 mlm..
Nasib baik kat sini ada pasar kecik yg buka 24 jam

Td aku order :

1. beras
2. breeze
3. milo 3+1
4. garam kasar
5. susu anmum lacta
6. biskut chipsmore
7. minyak masak
8. telor omega
9. pampers mamypoko

Kalo la aku yg gi kedai
Dah tentu macam2 lg yg aku rembat
Ni order mana yg teringat je lah..
Nak order byk2 takut tokey tu tak phm sgt yg aku nak

Sbb tu hari aku pernah order brg..
Aku pun tak ingat aku order apetah aritu
sekalinya dia hantar clorox..
padahal aku takde sebut clorox pun..ish ish..

Ni bil nya..
aku main terima jelah
sbb mmg tak tau rate brg kedai tu

Total sume : RM165.30
Dah dpt sume brg2 ni td br teringat yg susu Hafiz abis
Huwaaaaaa...terpaksa suruh HB jelah beli kang
tokey tu tak nak hantar lorr setakat satu brg je..haihhhh..

2 comments:

eynda said...

Senang ada delivery cam ni....kat rumah baru nanti cemana ye hehehe....

rizan&suzana said...

huwaaaaa...tak tau lah nak mkn apa nanti bila dah pindahhh..sini byk gak mcm2 delivery..dah pindah kang mana ada servis camtu lg..rindu mekdi le nanti..huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...