NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, August 10, 2009

SaBtu TaDi

Sabtu apa bikin..??
Kami lak sabtu tadi gi umah kaklong HB ku
Kat kajang sinun..kat tmn bukit mewah kalo tak silap


Anak buah HB bertunang..
Majlis bermula pas zohor..tp kami smpai kol 3 pm
Time tu sume dah settle..org yg meminang pun dah balik
Hb salahkan aku dan aku pun salahkan Hb sbb lambat..

Tp yg pasti dua2 salah..muahahaha..
ego betul kami ni..nak kena ni..dush dush dush..!!
Mil ku dr johor pun dtg wooo..tp pastu dia balik kulai balik


Gmbr tak byk snap..
maleh sbb sibuk mengawal anak2 ku..ecehhh..alasan..
bkn pe..ntah..xde mood sgt nak snap gmbo hari tu..


Ni budak 2 org ni "cucu" kami
diorg ni anak kepada anak buah HB...cucu la kan..?!!
yg lelaki tu sebaya ain..tua dia sbln je...
adik dia tatau umur lak aku..hihihi..cute arr dia..
Tu gambo depa tgh bedal kek hantaran..


Ha..gambo atas ni le kaklong Hb..
Tp kakak dr mak yg berbeza..tp bapak yg sama..
anak dia le yg bertunang tu...dpt org melaka..


Tgk ini budak..
sudah togel daaa...comot sungguh mkn kek
Nama dia Dini Nur Izzati..ecehh..yeke..mandai2 je aku
yg pasti di panggil Dini.. Dini ni suka tul cium hafiz..
Tp hafiz bolayan je..ekekkeke..jual mahal sungguh..!!


Pas gi umah kaklong HB kami ke kota damansara
Hb nak cuci kete kat situ sat..
Pas cuci terus gi mkn kat area2 situ gak
Nama tmpt mkn spt di atas..


Mknn boleh thn la..sedap gak..
byk pilihan lauk..tp x sempat nak snap gambo mknn
segan kekdahnya..ramai tul org..


Time ni ajak adik pompuan ku sekali
Dia dtg umah ku jumaat lps..
Habis kuliah dia tak balik hostel pun...
terus ke rumah aku..bosan katanya..ewah2..bosan ye..

Ini budak suka woo mkn nasi lemak..
mkn jelah nak oitt..takde hal lah..hehehe..


Alisya ku taruk atas meja mkn je..
Jadi hidangan utama kami..ngeh ngeh ngeh..
Sib baik dia tak menanges smpai aku abis mkn..

Pastu baru nanges nak nyusu
dan dgn selamba je ku nyelak kat situ..hihi
Hb tlg cover sikit..muahahaha..

Pas mkn terus gi the curve
Hb nak beli mp3 player..mcm2 tul org tua ni nak beli
Anak2 ku lepaskan kat playground dpn little haven tu je
seronok tul depa..sib baik ada adik aku tlg jaga diorg

Pastu terus balik umah..
masing2 kepenatan..sblm tidokan budak 3 org ni
Aku urut dulu diorg ni bg hilang penat..
pastu aku pun leh lyn tenet dgn amannn..the end..!!




2 comments:

eynda said...

Nasik lemak antarabangsa tu ada kat shah alam....pindah nanti senang la nak makan hehe......

rizan&suzana said...

ada ek..tp takleh mkn selalu.hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...