NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, October 04, 2013

MuRaH ReZeKi NuReeN

Sibuk sikit minggu ni tu pasal tak sempat nak apdet belog sangat.. bila ada kelapangan je aku curi2 masa utk berehat dan tido lak..

Tau2 jelahkan bila ada baby kecik ni, tido dah tak mcm sebelum ni.. lani setiap sejam dah kena bangun nyusukan baby.. 

Kekadang baru mimpi nak masuk tup2 dah terbangun sbb baby ekk ekkk nak nyusu.. hehehe

Ohye.. selasa lepas aku terima parcel dari seseorang.. seseorang yg hanya kenal melalui alam maya.. dia pembaca belog aku..

Dan dia juga pemilik butik baby online kalo tak salah aku.. sangat tak sangka yg beliau nak kasi hadiah kat nureen.. untung nureen.. Alhamdulillah.. rezekiiii..


Ni ha mendenyee..


Terus tak sabo2 nak bukak..


Wahhh.. special ni..


Siap surat utk nureen lg.. mekasih aunty Ina..


Sejambak baju romper utk nureen.. =)


Pastu siap dapat 2 helai romper yg comel2 lg.. aloloooo cutenyeee..


Lagi sekali mekasih ye aunty ina.. moga bertambah murah rezeki aunty.. aminnn..

Mekasih gak buat kwn2 dan sedara mara yg datang bawak hadiah/hamper utk nureen.. masih banyak yg lom rasmikan lagi.. hehe

Pada yg suka shopping online boleh la jengah fesbuk aunty ina ni ye.. mana la tau ada yg berkenan di hati leh la shopping kann..






14 comments:

ANNA MARIANA said...

wah, rezeki3..

izzeyda said...

rezeki tuh..srnk la nureen byk dpt adiah..

NuRUL ShiKin MohaMaD ALi said...

Besnye Nureen...sntiase menanti update dr blog kak ana :)

Nurzakiah Hanum said...

rezeki2

Rizziela said...

Alhamdullilah..rezeki Nureen

MAY said...

ALHAMDULILLAH...;)

ummie_mirahaziq said...

alhamdulilah rezeki si kecik

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Alhamdulillah, murah rezeki si kecil...

JunAina said...

Rezeki Nureen mencurah2...

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

waa dapat hadiah comel..bertuah nureen

sirhendrajr28 said...

Nice to be here and read Your blogs..
Even a lil bit not too understand :)
Thanks so much...

E-na Zarina said...

Salam kenal ana..
seronok baca blog ana...interesting!
congrats on ur newborn bby girl. jemput singgah Lovely /kitchen,

asap@koilagi said...

asslm ana...waah lame betul akak tak mengikuti blog ana ni (ye lah blog sendiri pun akak dah lame tk jenguk..inikan pulak nak blogwalking blog org)...tau2 je famili ana dh bertambah, si kakak pun dah bersekolah..byk ketinggalan neh..hihi..ape2 pun moga ana sukses dlm hidup ya...salute la dgn ana boleh handle anak2, suami n rumahtangga dgn baik...may Allah bless u alwayz....

fatin syahirah said...

Murah rezeki nureen.. Cantik betul rompers tue.. Mne nak cari eh kak? Btw, as salam.. Sy reader baru kak ana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...