NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, October 10, 2006

Gi shopping..






Ni gambar br2 nii.. time ni tgh shopping kat jusco kepong..beli brg2 nak buat kuih raya.. berhabis rm250 la jugak.. ish ish ish.... duit mcm air... time ni ain tgh selsema.. skrg pun selsema lg.. dah nak seminggu dia selsema... jangkit kat inab la ni..hampesss......!!

3 comments:

lyn hazirah said...

tak pernah lagi gi jusco kepong altho my mum duduk kat Sri Damansara. selalu gi OU

aNa said...

saya lak jarang gi OU..besar sgt tmptnye ..penat nak jln..

lyn hazirah said...

OU la best. dulu i stayed in ampang.. i drive gi rumah my mum kat SD, tinggalkan diorang dgn my mum... lepas tu i pun gi la berkampung jap kat OU. kekadang, my hubby & i pun buat like that. on saturday/friday, we pergi rumah my mum. then leave them there. then we check into a hotel... then gi jenjalan kat OU. sunday baru balik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...