NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, June 09, 2010

JaWaB TaG DuLu..

Perghhhh..lama betul aku tak apdet sejak insiden lappy aku rosak.. dan terima kasih jugak pada geng2 alam maya yg lain sbb sudi jenguk blog daku yg ntah hape2 ni.. hehehe.. sejak masuk anjung seri ni ramai pulak yg google nama aku..

Apapun harap kita berterusan berkawan la hendaknya ye.. pada yg jenguk blog ni sila la tinggalkan jejak mcm link ke atau apa2 jelah.. at least nanti daku leh jengah semula..

Berbalik pd tag.. sbnrnya dah lama nak jwb dan ambik award ni.. cuma masa utk duduk dpn lappy dah berkurangan.. pg keje ku mengemas, memasak dan siapkan anak yg bgn dr tido.. tghari lak mkn.. tak pun still memasak lg waktu tu sbb yelah, kadang nak mulakan masak tu mls..

Ptg lak aku tidokan alisya.. lepak dpn tv dgn anak2.. jengah lappy jap waktu tu..pastu lewat ptg pusing2 taman naik kete.. hehe.. mlm pun ikut mood la nak ngadap tenet ke tak.. dan skrg dah nak kol 2 pg baru berpeluang nak online.. tu pun jap lagi aku nak urut kaki hubby aku jap.. sian dia lenguh2 kaki.. hehehe..


Ni la award yg ku dpt dr KaK Neisya..


Write 5 interesting facts about the person who gave you this award

1. ibu kpd 4 org anak.. wahh.. bila aku nak potong Q ni.. ekeke

2. Suka sgt memasak.. rajin betul dia ni walaupun ada bibik..

3. Rajin berdiet.. ana pun nak diet gak la kak.. asyik makannn je ana ni.. huhu

4. keje gomen.. mesti kak neisya ni staff yg rajin kannn..

5. Rajin bawak anak2 mkn angin..

6. raut wajah seorg isteri/ibu yg lembut.. aikk.. terlebih jwb lak.. ehehe..



Jot down 10 interesting facts about yourself of your hobbies.

1. Ketot.. aku ni kategori ketot je.. 151 cm.. kadang2 150cm.. mana satu betul pun aku tak tau..

2. Kuat mkn dan suka survey tempat2 mkn yg best2, pastu mulalah pikir cara nak mengayat hubby ajak pi mkn best2.. ehehehe..

3. Suka pakai kasut sport je..

4. Suka pakai tudung feveret sampai lunyai..

5. Simple tp tak serabai..err tak selekeh maksudnya..

6. Suka gi holiday walaupun dekat2 je.. byk kali dah ajak hubby gi ZOO NEGARA tp smpai skrg lom di tunaikan.. huwaaaa... last pegi zoo masa darjah brp ntah...

7. Suka shopping online.. tp ikut kemampuan la kannn..

8. Suka sgt mkn mangga muda..pastu cicah dgn garam, perghhhhh.. meleleh ayaq liur..

9. Suka cari resepi kat tenet, tp nak masaknya bergantung pd bhn yg ada.. takde bhn camno nak masak..

10. Suka berblogging sambil cari pendapatan.. eheheh..



(Pick your 10 most deserving receipients and describe them)

1. Cik Mas yg seronok main baby tembam..

2. Trex yg suka sgt makan cicak..

3. Bapak Gula2 yg suka mkn gula2.. hahaha..

4. Makcik Rehan yg rajin apdet blog tetiap hari..

5. Puan Zalia yg sedang peknen anak kedua.. bestnya peknennnn.... =)

6. Kak Shidah Anjung Seri yg sgt terer menghias..

7. Hasril yg rajin jenguk blog akak.. thanks dikkk... =)

8. Ibu Ayu yg baru melawat dr I-City.. heheh

9. Shabiela yg dok jauh nun di kelate..

10. Kak Jannah yg teringin nak mkn briyani.. kikiki..


yang dah jawab tu abaikan jelah ye.. aku tak perasan lak sape2 yg dah dpt dgn lom dpt...

Dah dahhhhh.. cukup la tu ye.. nak jadi bidan jap, nak urut kaki encik suami.. isteri mithali la katakannn... ehehhehe... =p




12 comments:

eynda said...

Lorrr...kesiannyer dah lama tak pi zoo negara hehe...ngayat hubby tu hari2 tau :-D

Hasril.Husni said...

nama sy ada?hehe..tq kak..

Zana said...

pegi zoo negara kalo tak larat jln ada tram, tggu time sedara mara dtg ke, sure jadi pegi...heheheh

aNa SuZaNa said...

kak eynda..
ana beriya nak gi zoo sbb nak bg anak2 seronok tgk binatang secara live..hehehe

aNa SuZaNa said...

Hasril..
sama2 dik.. hehehe..

aNa SuZaNa said...

Kak Zana..
yolah tu kak, rasanya sedara mara dtg pun blm tentu dpt gi zoo.. ntah2 sedara mara pun malas gi zoo.. kekeke

ana said...

insyaAllah boleh....ayat mengayat tu power..mlm ni belai sikit lagi...hihi

I want to lose weight said...

Nanti aku jawab dalam auto-entry ye

kak mas said...

cik mas tu ahkak ker... hehehe.. prasan...

aNa SuZaNa said...

Kak neisya..
semacam je ayat akak tu.. kekekke

aNa SuZaNa said...

Kak Zel..
woraitttt...

aNa SuZaNa said...

Kak Mas..
ye la kakkk.. akak la yg sibuk main baby tembam tu..ehehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...