NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, June 21, 2010

RuMaH Ku SyuRga Ku PaRt 2

Part 2 ni aku citer bab bilik Ain dgn Alisya dulu la ye.. terkejar2 masa lak skrg ni.. hehehe.. Nama je bilik Ain dan Alisya, tp alisya still tido dgn aku sbb dia masih breastfeeding 100%..

So layan gambar la ye.. leh kita kongsi2 idea utk deko bilik budak..

Dalam bilik ni ada 2 katil single bed..


Ni katil ain..


Hiasan dinding pada bilik anak2 pompuan aku.. simple je..


Tgh2 tu meja study diorg..


Close up katil Ain yg bertemakan mickey mouse..


Ni contoh kalo nak bukak gate katil ni.. designer kami yg buat..


Meja study..


Katil Alisya.. kadang2 hafiz yg baring kat situ..


Close up katil alisya..


Wall paper tema butterfly..


Ni tepi pintu masuk.. pintu butterfly tu bilik air diorg..


Tv diorg..


Tepi tingkap..




Wardrobe bilik Ain


Lampu fiber optik yg menjadi lampu tido diorg..





Wall paper..



22 comments:

Liza said...

Waa. Cantik giler lampu dier. Boleh petik bintang kejora...

nigina said...

cantiknya ..

-iLLa- said...

ada jugak peminatkku...utk d jadikkan wallpaper..wakakaka..
any way chanteksssss..

noor said...

cantik la lampu tuh...kalo saya, letak kat bilik mak, bukan bilik anak..haha

irmafittaputri said...

rama-rama ye..i loiiike

aNa SuZaNa said...

Liza,
itulah, cantekkan..ana dpt idea tu dr majalah deko.. =)

aNa SuZaNa said...

Nigina,
mekasih.. (^__^)

aNa SuZaNa said...

Illa,
ha ah lahhh.. mu kan butterfly.. kikiki

aNa SuZaNa said...

NooR..
ada gak kami berhajat nak taruk kat bilik sendiri.. tp terus tak jadi sbb nak pasang kipas kat syiling.. huhuhu

aNa SuZaNa said...

iRma,
peminat rerama kahh.. hehe

My Passion..My Life..My Love said...

mak aiiii..cantik nya camne dapat idea nie..brp kos semua nie..mesti mahal..bestnya jadi anak..hehehe..katil tu beli kat ner?

aNa SuZaNa said...

Passion
katil tu custom made je.. Pagar dia pun design sdiri oleh ID... Size tilam single yg biasa dan bkn saiz bdk2.. So senang kalo tetamu nk tumpang tdo...

Idea sume dr ana dan hubby dan ID dan mjlh.. Hehe

huda rahman said...

wah lawanya bilik.

Ietams said...

cantiknya bilik tidur anak..
akak pun tak pandai nak hias secantik ini..
pandai hias

aNa SuZaNa said...

Huda..
mekasih.. (^_^)

aNa SuZaNa said...

letams,
hias biasa2 je.. tu pun dulu berbeza pendapat dgn suami sbb ana nak katil double decker asalnya.. hehe

shafida said...

waw....terbeliak mataku melihat keindahan bilik tido ini...inilah bilik tido impian saya masa kecit-kecit dulu...tp sekarang dah nak mencecah 30...uamh sendiripun belum hada lagi..huuhuhuuhuhu

jeles tol dgn anak2 u...hehehehhe

umi aiz said...

amboi lampu,,bkn main lg..klas la k.. sgt cantik !!

MamaAiman said...

bestnye lampu tu sebenarnye first time tau pasal lampu fibre optik ni :)

pinkycat said...

cantiknya bilik ni...suke tengok blog akak...terjumpa page akak kat pages kawan2:)

Sara Iqhwan said...

Cantikkk...nak tanya katil tu tempah kat mane?

sue sulaiman said...

boleh share contact n price tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...