NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, April 30, 2014

SKuaD KuDaPaN

Selamat petang semua..

Arini ada info yg aku nak kongsikan.. kalo smlm info pasal virus.. arini aku nak share info pasal makanan lak.. hehehe..

Sape2 yg kejenye suka mengunyahhh 24 jam mcm aku meh tengok sini meh.. aku boleh di katakan customer regular sbb setiap minggu mesti aku order sama ini kakak..

Utk nak tahu info lebih lanjut korang terjah la fesbuk kakak comel ni.. bawah ni aku kasi link dia..


Kakak comel ni buat penghantaran percuma tau.. 

So dah alang2 dia buat penghantaran secara percuma silalah order byk.. takkan nak order sebekas je kan.. hehehe


Produk paling glemer yg dia jual ialah sambal hitam pahang.. yg ni je dah berpuluh2 aku borong sbb jiran2 aku ramai yg suka.. 

Memang sedap dan terbaik.. aku nak masak sambal hitam pahang ni sorry la kot sbb nak masaknya ambik masa yg lama.. baik aku order je.. ngehngehngeh..


Yg ni popia pintal.. feveret my hubby.. sedap gilos.. kunyah sekali nak lagi nak lagi dan lagi.. tup2 abis sebalang.. huhuhu


Biskut rainbow or lidah kucing.. sian kucing lidah dia di sumpah menjadi biskut.. =p


Pretzel kalerful.. mcm2 perisa ada dlm ni.. feveret anak aku si ica..


Yang ni lak butter cake..


Kuih sepit/sapit inti coklat


Kuih sapit inti peanut


Pretzel butterscotch


Caramel crunchy


Hazelnut ball


Ni antara yg aku borong utk mkn di rumah dgn suami dan anak2..


Sambal hitam yg aku beli.. haaa.. hambek kauu..

Banyak lagi kudapan yg kakak comel ni jual.. kot korang berkenan contact je akak ni terus dan bgtau lokasi korang.. 

Manalah tau tempat tinggal/tempat keje korang tersenarai antara kawasan yg dia hantar..


Siap hantar terus depan rumah lagi tau.. cas pun takde.. bagus tak bagus tu.. 


Ni la kakak comel yg jual tu.. Kak NURALIAH namanya..

So apa lagi.. aku promote sbb aku memang dah byk kali ulang order.. tu yg aku ajak korang lak order..

Leh la standby mknn kudapan kat umah kan.. kalo ada tetamu senang nak hidang.. hehehe

Ni lagi sekali aku letak link fb akak tu siap dgn phone number ye.. bgtau je ana suzana yg rekemen.. Insya Allah anda akan di layan dgn mesra.. =)


PHONE : 013 - 253 6985 (kak Nuraliah)

013 - 677 5886 ( en. Zakaria )




6 comments:

-iLLa- said...

dh lama teringin nak sambal itam tuh..sllau dgr org dok sebut....sedap bangat ea ana..nanti nak order lah..

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya macam2 ada

My Aisy said...

pretzel itu....hadoi lapo dah nih ha...lagi2 si caramel crunchy tu...

Hasida Mohammed said...

Tq info..smbal itam pahang wajib cuba kpd sape yg blum makan lg..sgt sedap- akk org pahang n boleh masak smbal tu..tpi nk sdia belimbing rebus tu yg makan masa

DYatie said...

Ehem! Cam teringin jugak. Cam nak jugak. Memang menggoda sangat!

liza in the house said...

Review menarik...nak juga terjah Fb Skuad kudapan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...