NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, March 15, 2013

TiDo aJe...

Arini sampai sekolah awal pulak sbb kuar umah pun awal kan.. sbbnya arini aku pi hantar ain kat jiran perumahan taman sebelah.. mintak dia tolong tumpangkan ain gi sekolah kebangsaan..

Jumaat kan semua budak2 masuk sekolah lambat.. masalahnya dah clash waktu lak dgn yg sekolah tadika.. tu yg mintak tolong kwn tu.. hehehe.. mekasih kak eynda..

Lepas je hantar ain kat kwn,  tu yg terus gi tadika je even masih awal.. malas nak patah2 balik umah..

On the way ke sekolah bebudak 2 org ni bantai membuta lak.. sbb bgn awal sgt la tu agaknya...


Apis tido dgn jayanya... 


Ica pun sama membuta dgn jayanya.. 

Kucing dia tu memang tak pernah tinggal.. tido malam mesti kena ada.. tgh tgk tv pun mesti kena ada kucing dia kat sisi..

Tgh makan pun sama, tgh mandi je tak.. hehhe.. ica memang gilakan kucing.. 



Tengok la tu.. siap mintak aku bedung lagi kucing dia buat mcm baby.. kikiki.. 

Aku takleh marah atau babap kucing dia sbb nanti dia sentap.. emo woo budak sorang ni kalau aku buat kucing dia mcm tu.. kalau acah-acah takpe lagi la.. kikiki..

Lani aku saje bg chance budak 2 org ni tido jap dlm kete.. jap lg baru aku kejut suruh masuk kelas masing2..





4 comments:

Allene said...

lenanya dorang tidu... kucing pun kena bedung ye ica... tkut kengkang ker? ihihih

Me said...

pandai ica bela baby. praktis tue.. nanti senang ana minta tolong ica tengok2kan adik baby

*∽ IZAN ∽* said...

alahaiii ciannyaaa... sampai leh terlena dalam keta. letih sangat la tuuuuu....

elok je duk dalam car seat yekkkk

syalinda johari said...

cute sangat Ica dengan kucingnyaa..siap kena bedung balut bagai..hahahaha.. dah jadik macam bantal busyuk nehh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...