NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, March 13, 2013

JJCM LaGi

Petang cenggini malas nak gi terjah mana2 mall sementara nak tunggu bebudak abis sekolah.. so melepak di kedai kopitiam berhampiran jelah..

Kali ni teringin nak makan lain lak.. semalam dah makan makanan korea.. arini nak mencekik mende lain lak.. hehehe


Kopi ais utk aku..

Ye aku tau tak elok minum kopi time peknen.. tapi sekali sekala takpe kot kann.. teringinnnn lak.. hihihi.. sejukkk je air kopi ni lalu ikut tekak..


Pastu makan telor separuh masak.. pelik betul selera arini..


Pastu lak makan cendol durian..


Last sekali makan ini.. apetah namanya.. dim sum ke hape namanya..


Seperti biasaaa.. licinnnn.. ngehehehe..

**pagi tadi pi check up dan scan perut.. syok betul tengok baby berenang2 dalam perut.. kiuttt je.. kikiki.. 





21 comments:

Adams Ayens said...

as salam kak ana..wahh beshnye mamam mamam ek..sya penggemar kopi..dan suke dgn telo ituu..akk jom la layan blog saya..rasa nye lom jengok2 ek..
www.ninkbuyen.blogspot.com

yasmin nana said...

yum2..telur separuh masak tue. cantik jer rupa. hehhehe....jgn lupa layan belog sis juga yer: - http://ysuzanna.blogspot.com. muahhh..salam dr Miri, Sarawak

Gee Naziha said...

Salute la, akak mmg kuat makan... (Gelak jahat)

Jannah said...

okeyh!! cendol durian double superbb!

anna alaui said...

ni mesti kat paparich kan?hehe..

zue_amin said...

kak ana,

org ckp kalo mengidam minum kopi jer...ade potensi anak lelaki...

sbb sy pon camtu gak....gile minum kopi...xsangka boy yg kluar...

wallahualam..

syalinda johari said...

dugaan betoi tengok makanan sedap2 tuuuu...take care okey...hehehehe

*∽ IZAN ∽* said...

alamakkk.. sedap2nya menu2 kopitiam tuu... ni bikin akak mengidam di saat2 akhir ni hihihi

telur separuh masak nak ikutkan tak elok gak utk preggy momma ni tapi kalau dah teringin, akak pun bantai jugakk uhuhuhu

Allene said...

pregnant pun tak elok mkn telur separuh masak gak.. uhuhuh...

:: Cik Viva :: said...

omaigod..telur separuh masak..yummy

Yana Halim said...

hoho...kalo akak peknen, x sempat le nak layan2 tekak ni. buat rugi jer sbb nnti pasti kuar balik..

Irfa said...

saya ada kisah dgn telur separuh masak tu.anak2 suka mintak 'umie,nak telur oldtown' sebabnya apa tau..telur setengah masak di Oldtown kafe adalah sedap bagi mereka.sebab size telurnya yg besar..kat rumah telur size kecik je :)

mama ila said...

sedap2..semuanya..telur separuh masak tu..i suka!!!! hehe

zaza nizam said...

ngeee!! lama xmkn telor separuh masak tuu :)

Chekgu Azrine said...

tahniah...br tau pregnant...

Ana Suzana said...

Alaa telor separuh masak tu tau x elok utk org peknen.. tp baru sekali mkn tau sejak peknen.. aci kannnn.. kikiki

qasehimanie said...

amboi kak ,bnyaknye makan kak !

Bicara Hatiku said...

akak jgn mkn durian sgt masa baru mengandung tau bahaya tu...pernah dgr org keguguran masa mula2 ngandung mkn durian sb durian panas....sy doakan akak selamat tau...risau plak saya

Hayati said...

hi salam perkenalan
mm cam menarik je cendol durian tu...


jom singgah ke blog saya juga...

Saya Punye said...

wahhh.. tang tengok baby berenang2 tu sweet kak.. plsss.. nak jangkit.. x sbr nk ada baby gak ni.. sob sob..

chefgunawanjamil Obie said...

mmmmm.... telur setengah masak ni lah kesukaan kite juge... , peace

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...