NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, August 02, 2012

FaCeBooK

Koranggg.. aku bukan sengaja takmo approve kat sape2 yg add aku kat fesbuk.. Mungkin korang terlepas pandang kot entry aku yg sblm2 ni di mana aku dah pesan awal2 sape yg add aku mesti tinggalkan mesej kat fesbuk kenapa dia add aku...

Sebab utama, aku takkan sewenang2nya approve seseorang sesuka hati semata2 nak menambah friendlist di fesbuk..

Kalau org tu add aku sebab dia memang nak menjalin silaturrahim dgn aku, aku alu-alukan.. cuma sila tinggalkan pesanan/private mesej kat fesbuk ye..


Sekarang ni aku mempunyai 200++ org yg menanti utk di approve..

Hanya yg tinggalkan mesej je aku akan accept.. yg lain2 aku hold dulu.. bkn sombong tau.. watpe nak sombong kann sebab aku bkn artis pun.. makhluk Allah macam korang jugak..

Okey.. tu je nak pesan.. so harap terjawab persoalan pd yg tertanya2 apesal aku masih tak bg respond bila korang add aku.. heheh..


11 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila pun ada berderet tak tau sapa tah.. mmg diorang takmbagitau pun diorang sapa tapi anak tgokla diorang tue friend dgn sapa..kot2 friendlist dia kawan2 kita so mmg kawan kitala kot

OneSimpleMother said...

kalah retisla ana.. :)

nida husna said...

nsb baik kite dah friend ngan kak ana. hehehe

Ana Suzana said...

illa..
ana kurang masa nak belek satu2.. hehhe.. tapi kekadang ana try jugak belek sorang demi sorang..

DeQWa said...

byknyer yg nk berkwn ngn kak ana,dah mcm artis dah..hihihi

Hafidzin said...

Ana macam artis jugak pasal ada ramai peminat he..he..

Seronok baca n3 masak2 Ana, semuanya kak fizin terliur!!! Kalau rumah dekat mesti ngan x malunya kak fizin p minta sikit. Entah2 minta nak buka posa kat rumah Ana hahaha...

ibh_sue said...

Sama lah akak ana. Berderet yg masuk. (ceh!..mcm la glamer ja bunyiknya..hehhe) Tp akak tak aprove lg. Byk sbb np x approve lg...Bkn apa, x salah kan kita berjaga2..Heee

SyaquineSyaqina said...

Tak ley nak hantar message pon kat FB Kak Ana ?

Mama-ILuvU said...

Ana byk fans. Ramai org yg baca blog ana ni. Cam akak pun after 2 tahun tuh hari2 dok baca ana baru anto emel nak berkenalan. Heheee...
Blog ana mmg bess...btw, akak dah buat eh nasi tomato ana. Usben puji sedappp.

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

mebi yg 200++ tu termasuk saya.. hehehhe..
nk kwn sbb ana supermommie, masak sgt terrer nk lg western.. tabikkkk!

Adnazthie said...

Assalam Ana..

Kelassss kau, tq add akk dulu ye. Akk suka baca blo kau ni, gaya bahasa yang kau gunakan kenkadang buat akk ketawa sorang-2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...