NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, April 13, 2012

SeLaMaT HaRi LaHiR AbaNg


Buat encik suami,

Selamat Hari Lahir yg ke 31 di ucapkan.. walaupun dah wish secara depan2 mlm td tp nak gak wish lg kat blog pulak.. ehehhe..

Sempena ulangtahun yg ke 31 ni ayg dgn anak2 doakan moga abang/abah di berikan kesihatan yg baik, di murahkan rezeki, dan sentiasa di bawah lindungan Ilahi..

Moga ceria2 selalu dan tabah menghadapi segala dugaan.. moga bila makin bertambah umur makin bertambah amal ibadat kita..

Takde hadiah yg special yg dpt ayg berikan selain menjadi isteri yg terbaik je utk abg.. walaupun kekadang ayg suka carik pasal dgn abg, tp ayg tau yg abg pun kekadang suka carik pasal dgn ayg.. wahahahhaha.. apa punya ucapan daaa.. kekeke..


Utk permulaan sambutan hari lahir malam td, aku masak 3 bungkus megi kari letup.. dah lama betul tak mkn megi kot.. tu yg aku masak special khas utk besday boy.. ekekeke.. special la sangattttt... kahkahkah..

Yang pasti sebungkus utk encik suami, lg 2 bungkus utk aku.. aku kan tamak.. hehehe.. hanya aku, hubby dan ica je yg celebrate besday mkn megi mlm td.. yg budak lg 2 org tu dah membuta.. soknye kan sekolah, tu yg aku suruh tido awal tu..


Tp ain sempat kasi ucapan besday kat kertas buku yg dia koyak.. lupa lak nak belikan kad kasi ain tulis..

Maaf ye abg sbb takde hadiah yg special nak bg.. sob sob sob.. tp besday ayg kang jgn tak kasi apa2 hadiah pulak.. hahhahahha.. aci takkk.. kekeke

Apapun kami (ayg dgn anak2) sayangggg abg sgt2... jgn nakal2.. jgn nak jeling2 atau usha2 pompuan lain.. korek kang bijik mata tu.. adeh laa.. hahahha.. ni buat ucapan ke buat ugutan ni..?? kehkehkeh..

Hepi besday ye abg.. tgh pening ni nak masak apa utk dinner kang..


9 comments:

syafisyifa' said...

Haha...lawakla...semoga kak ana,suami dan anak2 bahagia selalu

-iLLa- said...

mak ai ana 2 bungkus maggi mu boleh abehkan???bagus tul....tp ttp maintain eh.....

Suliana said...

hehe.. hadiah utk sang suami selalu ngelatkan, tapi bila hadiah utk kita dilupakan mulalah muncung sedepa :-) happy birthday utk suami kak ana. beza setahun je kita :-p

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

semoga bahagia selalu ..

Salina@IbuAqil said...

Happy Birthday to suami mu.. Moga diri diberkati dunia akhirat.. Amin!! Alololo!! Comelnya tulisan Ain.. ;) TC yer & Happy Weekend.. ;)

ogyep yummy mellow said...

happy besday utk cik abg u ya...

Liza said...

Cute je ucapan last tu..
Happy birthday utk suami U...

Lama tak jenguk sini... Bz apa ntah..huhu..

ummi_khalish said...

happy belated besday utk suami ana...suami dil sambut besday rini...14/04/2012...hehehe...ana ni kelakarlah....suka dil baca entry kamu...:-)

SaRaH SaLiHaH said...

Hee..muda lagik ya umur suami..tua setahun aje dari sy..
dah tu..akak umur brp nie?
hahahha..sesedap je panggil akak..
ntah2 sama umur..

aduyaii..

Selamat Ulgthn Kelahiran buat suami akak..semoga btambah bahagia ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...