NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, October 20, 2014

BaJu RM15

Kali ni saje nak share info jap.. mesti ramai yg minat agaknya kan.. hehe


Jeng jeng jengg.. cute tak.. ngeeee..

Simple tapi comel je kot tengok baju bajan ni.. tak pernah beli lagi baju ada nama2 camni.. so bila dapat contact penjual baju camni terus rasa nak try..

Lebih2 lagi harga yg di tawarkan adalah RM15 selai... hambek kooo.. murah betul RM15.. memula macam tak cayeee je.. try wasap owner tu, betul rupanya..

Yelahkan selalunya biasa dengar org jual baju2 camni RM20 ke atas selai.. ni dapat yg murah apa lagiii, harus try ni.. muehehe

Makanya aku beli la 6 helai utk kami anak beranak.. bkn ada family day pun.. sesaje je.. aku dgn encik suami pakai kat umah jelah kot.. segannn.. kikiki.. kalau pakai utk family day baru tak segan.. hehe


Ica terus teruja nak try.. 

Kualiti kain memang ok.. kain cotton.. bkn jenis kain licin murah tu ye.. ni kain jenis serap peluh dan selesa..


Si kecik ni pun pakai gak.. tapi sebab dia baru setahun makanya baju ni nampak agak besar la sikit utk dia.. umur setahun setengah baru ok rasanya..




Sape2 yg rasa berkenan boleh wasap owner dia.. cakap je dapat info dari ana suzana..

Korang boleh try contact beliau :

011-29498687

Atau boleh rujuk :



Atau boleh rujuk fb :



Pastu korang boleh pilih sendiri font yg korang suka.. 


Warna pun banyak pilihan.. aku ni pilih hitam sbb encik suami suka kaler hitam je..


Cute kannnn..


Lengan panjang pun ada gak tau.. harga utk lengan panjang adalah RM20.

Size pulak yg paling kecik adalah umur setahun.. macam utk anak2 aku ambik size ikut umur diorang.. aku ambik size 1, 5, 7 dan 8.. semua ngam dengan diorang kecuali si bayi.. hehe

Utk aku dgn encik suami lak beli ikut size baju yg kami pakai.. aku ambik size s dan encik suami size xl..

Ohye.. kos baju2 di atas belum termasuk postage ye.. kos pos bergantung kepada bape helai yg korang beli dan ikut berat rasanya.. 

Aku beli 6 helai aritu kos pos rm10 utk semuanya.. berbaloi la kan.. hehe..






21 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

Allene said...

murahnya... yang tulisan jawi macam best je..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak ana, wahhh lengan panjang pun still harga dia sama. walawehhh nak beli ahhh. thanks share info kak. besar dah nureen!

Permatabiru said...

wow murah nak oder la..thanks info ana suzana :)

Mummydearie said...

Comelnya kalau pakai satu famili macam ni.

Chekgu Azrine said...

Hr tu jmpa kt fb rm25..mhl jgk..huhuhu

NIfz super said...

Wahhh... cantik & murah tuh.... nak kena try jugak nih...

tq 4 de info sis...

http://supernifzvitamin.com/cara-untuk-mendapatkan-keberkatan-daripada-allah/

izzeyda said...

Cantik dan murah tu ana.. kalau semua pakai sekali, mesti best.. apapun thanks untuk info nih ana..

aina amin said...

Cantiknya..nak tempah jugak utk 1 famili..hehe
ainaez.blogspot.com

aina amin said...

Cantiknya..nak tempah jugak utk 1 famili..hehe
ainaez.blogspot.com

aina amin said...

Cantiknya..nak tempah jugak utk 1 famili..hehe
ainaez.blogspot.com

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Izwah said...

salam kak..
bile nk update blog?
rasa dah lama gile akk x update blog..
sy mmg suke baca blog akk..
akk ade insta x ?

=)

IBU CACAH DI SOLO said...

cepat kaya dan kepengen menang angka togel 2d 3d 4d 5d 6d.

,,.,KISAH NYATA ,
Aslamu alaikum wr wb..
Bismillahirrahamaninrahim,,senang sekali saya bisa menulis
dan berbagi kepada teman2 melalui room ini,
sebelumnya dulu saya adalah seorang pengusaha dibidang property rumah tangga
dan mencapai kesuksesan yang luar biasa, mobil rumah dan fasilitas lain sudah saya miliki,
namun namanya cobaan saya sangat percaya kepada semua orang,
hingga suaatu saat saya ditipu dengan teman saya sendiri dan membawa semua yang saya punya,
akhirnya saya menaggung utang ke pelanggan saya totalnya 470 juta dan di bank totalnya 600 juta ,
saya stress dan hamper bunuh diri anak saya 2 orng masih sekolah di smp dan sma,
SUAMI saya pergi entah kemana dan meninggalkan saya dan anakanaknya ditengah tagihan utang yg menumpuk,
demi makan sehari hari saya terpaksa jual nasi bungkus keliling dan kue,
ditengah himpitan ekonomi seperti ini saya bertemu dengan seorang teman
dan bercerita kepadanya, Alhamdulilah beliau memberikan saran kepada saya.
dulu katanya dia juga seperti saya stelah bergabung dengan NYI SEWIKA hidupnya kembali sukses,
awalnya saya ragu dan tidak percaya tapi selama satu minggu saya berpikir
dan melihat langsung hasilnya, `
saya akhirnya bergabung dan menghubungi NYI SEWIKA di No 0853-7778-3434
Semua petunjuk NYI SEWIKA saya ikuti dan hanya 3 hari Astagfirullahallazim,
Alhamdulilah Demi AllAH dan anak saya,
akhirnya 5M yang saya minta benar benar ada di tangan saya,
semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha,
kini saya kembali sukses terimaksih NYI SEWIKA saya tidak akan melupakan jasa AKI.
JIKA TEMAN TEMAN BERMINAT, YAKIN DAN PERCAYA INSYA ALLAH,
SAYA SUDAH BUKTIKAN DEMI ALLAH SILAHKAN HUB NYI SEWIKA DI 0853-7778-3434


((((((((((((DANA GHAIB)))))))))))))))))


Pesugihan Instant 5 MILYAR
Mulai bulan ini (January 2016) Kami dari padepokan mengadakan program pesugihan Instant tanpa tumbal,
serta tanpa resiko. Program ini kami khususkan bagi para pasien yang membutuhan modal usaha yang cukup besar,
Hutang yang menumpuk (diatas 1 Milyar), Adapun ketentuan mengikuti program ini adalah sebagai berikut :

Mempunyai Hutang diatas 1 Milyar
Ingin membuka usaha dengan Modal diatas 1 Milyar
dll

Syarat :

Usia Minimal 21 Tahun
Berani Ritual (apabila tidak berani, maka bisa diwakilkan kami dan tim)
Belum pernah melakukan perjanjian pesugihan ditempat lain
Suci lahir dan batin (wanita tidak boleh mengikuti program ini pada saat datang bulan)
Harus memiliki Kamar Kosong di rumah anda

Proses :

Proses ritual selama 2 hari 2 malam di dalam gua
Harus siap mental lahir dan batin
Sanggup Puasa 2 hari 2 malam ( ngebleng)
Pada malam hari tidak boleh tidur

Biaya ritual Sebesar 10 Juta dengan rincian sebagai berikut :

Pengganti tumbal Kambing kendit : 5jt
Ayam cemani : 2jt
Minyak Songolangit : 2jt
bunga, candu, kemenyan, nasi tumpeng, kain kafan dll Sebesar : 1jt

Prosedur Daftar Ritual ini :

Kirim Foto anda
Kirim Data sesuai KTP

Format : Nama, Alamat, Umur, Nama ibu Kandung, Weton (Hari Lahir), PESUGIHAN 5 MILYAR

Kirim ke nomor ini NYI SEWIKA: 0853-7778-3434
SMS Anda akan Kami balas secepatnya

Maaf Program ini TERBATAS hanya untuk beberapa Orang saja..

IBU SISWATY said...

NYI SEWIKA: 0853-7778-3434

IBU SUNARTI DI KALIMANTAN said...

Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya




(((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.

mohd khairi said...
This comment has been removed by the author.
mohd khairi said...

Sape nk badan cantik...kurus...singgah la blog says..produkkurusbadansedap.blogspot.com

mohd khairi said...

Sape nk badan cantik...kurus...singgah la blog says..produkkurusbadansedap.blogspot.com

F i Z e T a said...

Biz terhebat, terpantas dan termudah menjana keuntungan. Hanya dari rumah shj. Promote, komen, tag...$$$$Duit masuk akaun sendiri..
Info lanjut whatsApp saya 0108003023

bpk muliadi said...

KAMI SEKELUARGA MENGUCAPKAN BANYAK TERIMA KASIH ATAS BANTUANNYA MBAH , NOMOR YANG MBAH BERIKAN/ 4D SGP& HK SAYA DAPAT (350) JUTA ALHAMDULILLAH TEMBUS, SELURUH HUTANG2 SAYA SUDAH SAYA LUNAS DAN KAMI BISAH USAHA LAGI. JIKA ANDA INGIN SEPERTI SAYA HUB MBAH_PURO _085_342_734_904_ terima kasih.

KAMI SEKELUARGA MENGUCAPKAN BANYAK TERIMA KASIH ATAS BANTUANNYA MBAH , NOMOR YANG MBAH BERIKAN/ 4D SGP& HK SAYA DAPAT (350) JUTA ALHAMDULILLAH TEMBUS, SELURUH HUTANG2 SAYA SUDAH SAYA LUNAS DAN KAMI BISAH USAHA LAGI. JIKA ANDA INGIN SEPERTI SAYA HUB MBAH_PURO _085_342_734_904_ terima kasih.


KAMI SEKELUARGA MENGUCAPKAN BANYAK TERIMA KASIH ATAS BANTUANNYA MBAH , NOMOR YANG MBAH BERIKAN/ 4D SGP& HK SAYA DAPAT (350) JUTA ALHAMDULILLAH TEMBUS, SELURUH HUTANG2 SAYA SUDAH SAYA LUNAS DAN KAMI BISAH USAHA LAGI. JIKA ANDA INGIN SEPERTI SAYA HUB MBAH_PURO _085_342_734_904_ terima kasih.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...