NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, May 15, 2014

KeK LaPiS GuLuNg CoKLaT

Jaga2.. entry ni akan buat korang terliur sampai menjilat skrin hp atau laptop atau pc.. kekekeke..

Agak melampau la kan kalo camtu sekali... kihkihkih.. ni aku bkn nak share resepi tau.. tapi nak share satu lg mknn sedap yg korang boleh beli dan rasa..

Aku kalau bab makan memangggg.. asyik mencekikk jelah keje aku.. hahhaha.. ni aku nak share 1 penemuan kek lapis yg sangat la gojes dan mabeles.. sekali tengok terus rasa nak beli..

Pesal laa kreatif sgt engkorang ni eh.. nanges perut aku tengok makanan sedap2 ni.. huhu..

Kalau sebelum2 ni kita hanya kenal kek lapis gitu2 je.. kali ni kek lapis ni di lapisi dgn inti coklat.. korang pilih jelah inti coklat kegemaran korang..


Ni antara jenis2 kek lapis coklat yg di jual.. semua best2 lak tu.. adoiyaiiii..


Amacam.. menarik tak bungkusannya.. 


Tu belum tgk lapisan dlm lagi tu pas di potong..



Kreatif giler.. packaging je dah buat org tertarik..



Hambek kauuu.. lazatnyeee.. tengok je dah sedap.. rasa dia lagi sedap sampai nak pengsan.. 

Setiap lapisan akan di sapu dgn nutella tau.. so korang boleh agak la kan sedap ke tak sedap.. komfem sedap punya..


Ni lak lapis dgn kit kat..




Korang tatap la sendiri kek ni.. 






Ferrero rocher pun ada woiii..  ish3x..



So apa lagi.. agak2 berminat nak merasa dan nak membeli korang boleh beli dari aku..

Tengokkk.. siap jadi agent lagi tau.. makanan punya pasal.. kihkihkih.. dia ada 2 size benonye.. tapi buat masa ni ada size besar je.. size kecik akan datang baru di keluarkan balik..

Harga bg setiap roll (kecuali ferrero rocher & toblerone) adalah RM33 tak termasuk postage

Harga kek lapis inti ferrero rocher dan toblerone RM35 tak masuk postage.. mahal sikit sbb coklat dia pun mahal kann..

Setiap roll bersaiz 9" dan berat dia 500-600 gram..

Kalau berminat boleh email or mesej di fb.. nanti ana bg phone number utk sebarang urusan lepas tu.. 

Email : anasuzana81@yahoo.com

Mesej FB : Ana Suzana

Pengeposan di buat 2 kali seminggu je ye.. so agak2 mengidam nak rasa tu roger je aku..





22 comments:

nor_farihan said...

nanges tengok ! apasal menarik sangat...

Nurzakiah Hanum said...

menarik

izzeyda said...

wow mmg menarik..tuh baru tgk jer, blm rasa lg kan..klu rasa mau jatuh cinta nih..hehehe..

My Aisy said...

ambooiiii...sodap ea.....

Putri Homestay said...

sedap....

Hasida Mohammed said...

Akk prnah mkn kek lapis cadbury mmg sedap sgt, rasa nk mintak kat kwn yg bwa kek pberian dr bffnya..jdi blh bygkan ksedapan kek yg ana tnjuk d ats..alamat mkin gebus la akk klu mkn nanti

Mrs. Amad said...

Ya Allah Ya Tuhanku..kuatkan imanku..order skrg jgk!!

syalinda johari said...

tudiaaaa,kreatif sungguh la haii..
saheh sedap2

syalinda johari said...

tudiaaaa,kreatif sungguh la haii..
saheh sedap2

Nurul said...

sedaappp sgt ni... :)

cinet said...

Lahaiii rindu nk makan lagi. Dulu masa kat miri setiap kli balik malaya komfem tapaw abesss..heheheh

Salam singgah sy dr blog cenetos.blogspot.com ;)

Ferra Leza said...

menggoda betul.. lagi2 time org tgh pose ni.. huhuhu... sabo2 imanku..

Our Story said...

sedapnya....

Mar Mansor said...

glurppp..walaupun saya bukan penggemar coklat tegar tapi gambar ni sangat menggigat air liur untuk meleleh

Aishah Amin said...

kreatif nyaaa..meleleh air liurku tengokkk!!

come visit my blog. I sometimes write about how I became a work at home mummy through my online Shaklee business. work at home mummy like me

Ibu Hadeef said...

kak ana..saya nak order camne nk oder..

Pretty Weird said...

aah nak order jugak. tapi mcm mana caranya?

Irz Zack said...

Sedapnyyeeee.. meleleh air lio nengok kek berbagai perisa coklat?.. creative lah... dah la saya ni suka makan coklat... huuhuhu

salam perkenalan dari saya ismahasmi.blogspot.com

DiAnA said...

Kalau ade sesiapa berminat dengan kek di atas boleh whatsapp sy diana-013-4584609..harga kasih syg :)

DiAnA said...

Sy ada jual..harga kasih syg..whatsapp 013-4584609

DiAnA said...

Saya ada jual..harga kasih syg..whatsapp 013-4584609 :)

Zy Messy said...

Saya pon ada jual , harga cun termasuk postage . Boleh cod area kl dan pj :) just whatsapp 0173928270 . Tq .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...