NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, July 06, 2010

ALHaMDuLiLLaH..

Lama sgt aku tak apdet blog.. sbbnya aku bz luangkan masa dgn hubby dan anak2 tersayang dlm 3 mggu sudah.. hubby aku bercuti dr bekerja selama 3 mggu.. tu psl aku meroyan nak ke zoo nak genting dan mcm2 lglah..

Dan smlm dia dah start kembali bekerja.. so aku pun start la semula utk curi2 masa apdet blog.. hehehe.. Dah lama tak mengapdet tp hari2 aku jenguk blog aku dan blog kwn2 yg rajin apdet.. =)

Ohye, Alhamdulillah, dapur rumah kami dah pun kuar dlm majalah impiana Dapur.. terima kasih pd team impiana dapur sbb memilih dapur ana jd cover mjlh yg sgt2 glemer tu.. mcm mimpi je sbb selama ni selalu tgk dapur2 rumah org dlm mjlh tu..


Ni dia majalah tu.. tema purple.. (^__^)

Aku mls nak snap isi dlm majalah tu.. so sesiapa yg beli leh la tgk apa isi dlm tu.. hehe.. muka aku yg comot pun ada gak dlm majalah tu..


Dan Alhamdulillah, dlm majalah Laman pun ada cite psl laman umah kami.. yg cover tu bkn laman kami ekk.. laman kami tak secantek mcm tu.. kami simple2 je..

Tp syg betullah sbb masa photographer dtg shoot gmbr, laman kami br lepas di touch up termasuk rumput yg baru di mesin.. so nmpk bertakek2 dan sompek2 sket laman kami.. errr, phm ke bahasa ni.. kikiki..


Dan ini ramai yg dah tau.. edisi bln 6 punya.. =)


Ni lah koleksi yg akan kami simpan elok2 sbb cite umah kami ada dlm majalah2 ni..


Utk pengetahuan semua, krew2 majalah2 tu yg cari kami dan jgn salah anggap kami yg over nak promosikan umah kami.. dan kami menerima offer mereka dgn senang hati malahan teruja sbb tak sangka umah kami terpilih.. (^__^)

Lastly, sgt2 terima kasih pada kak Shidah Anjung Seri, Kak Putri dari majalah Dapur dan Kak Hana dr Majalah Laman.. mekasih semuaaa... (^______^)


13 comments:

nigina said...

wahh kena beli nie hehheheh..

aina said...

congrats kak....mmg cantik rumah kak ana

cik jijah said...

tahniah ana.. :) saya nak gi belilah majalah2 tu.. selama tak pernah pandang pun.. tapi sebab ana.. saya beli.. hehehe

ibuayu said...

ibuayu pun tumpang seronok bila baca majalah ni tuan rumah ni rakan blogger...

Ya ALya said...

tahniah kak,abaikan je sape yg kata akak yg cari sendiri nak promosikan umah akak ye....

aNa SuZaNa said...

nigina,
selain gmbr rumah ana, byk lg gmbr umah2 org lain lam tu.. sume lawa2.. umah ana biasa2 je..

aNa SuZaNa said...

Aina,
mekasih aina.. jemputla dtg ye.. =)

aNa SuZaNa said...

Cik Jijah,
mekasih ye.. tak sangka gak nak beli majalah sbb ana.. ish ish.. terharu sungguh dgn kawan2 kat sini..

aNa SuZaNa said...

Ibu ayu,
mekasih ye.. masih ramai rakan2 blogger yg baik2 kat sini, huhuhu.. macehhh... ^_^

aNa SuZaNa said...

aLya,
mekasih lya.. org kmpg akak ni mmg best.. hehe

shabiela said...

ANA,sha dh beli anjung seri dan laman. dapur je lom bli. heheheh..

Aien said...

Ana,

Congrats!cantik rumah kamu..tak padan dengan beranak kecik ye..he..he..

teruskan update blog...I'll follow...

rozie said...

ke3,3 magazine ni dh baca... teruja betul... cantik n menawan....klo dpt f2f ngn ana, mesti best!!!... dulu silent reader...la ni..????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...