NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, July 16, 2010

JoM OrDeR BuaH2aN..

Korang pernah tak beli buah2an secara online?? aku lak baru ni pestaim cuba.. so far aku sgt pueh hati.. hehehe.. yelahkan, kalo nak kuar gi beli belah dgn anak2 amat mencabar woo.. tambahan lak anak2 aku ni mcm2 peel.. kikiki..

Meh aku citer aku order buah2an dr mana.. aku beli dari MBG ( sila jenguk website diorang).. pembayaran di buat secara cash.. kita order dan mereka hantar terus ke rumah.. dan bila brg dah dpt baru kita byr cash kat diorg..


Ni yg aku order..

Aku bayangkan depa hantar guna van.. sekalinya motor aje.. hehehe.. mungkin kuantiti yg aku order sket aje kot.. aku order ptg smlm.. so penghantaran di buat hari berikutnye (arini lah..).. kalo korang order pg, hari yg sama gak korang leh dpt..


Byk gak yg aku order.. dan byk jugak pilihan buah2an yg ada.. rambang mata woo.. harga pun takdelah mahal sgt.. tp kira oklah sbb kita order online je pun.. sambil2 korek hidung pun leh klik2 order buah.. kekekke.. yucksssss... kemprohhhhh (speaking jawa sat..)..


Byk kannnnn...pueh hati gak ler..


Dan ni bil yg di terima.. masa kita order kat website dia pun kita dah tau brp yg perlu di byr.. so senang kita nak standby duit siap2 kannn.. Jumlah yg aku kena byr cuma rm57.40.. termasuk cas penghantaran sekali dah tu..


Ni website MBG tu.. minimum order rm50.. tp sblm order kena register dulu la.. penghantaran di buat di sekitar lembah klang, shah alam, dan ada la beberapa tmpt lg.. kalo nak order melalui telefon pun boleh jugak.. call je talian bebas tol diorg

1 800 2255 62

Ecehhh.. dah mcm jd duta MBG lak aku ni kan.. just share info dgn korang.. sesuai utk mereka2 yg susah nak kuar rumah mcm aku.. yg dok opis pun leh order jugak.. hehe.. oklah.. iklan tamat.. keh keh keh..

** ohye, jgn pelik lak sbb pas hantar buah2 tu depa akan mintak izin nak ambik gmbr kita bersama dgn buah2 tu.. kekeke.. sbg tanda penghargaan agaknya..

11 comments:

ZuRin said...

Ana...banyaknyer buah! Nak buat jus yer. Bagus nyer amalan pemakanan sihat. Best jugak shopping online...dapat safe duit minyak yang dah naik. Thanks for sharing!

kak mas said...

canggihnya zaman sekarang ni. buah2an pun bole order online ye.. bilala ikan sayur nk bole online ni. akak ler org pertama yg akan order..

p/s: kuwe wong jowo yo..? akak pun jowo jugak.. hahaha..

Ya ALya said...

nak promote sikit...heheh,jgn marah kak ana...kalau akak nak order online kurma,kismis orderla dr lya ye...akak jenguk la Fb n blog bisness lya k....

LiAnA said...

bestnya boleh order online.. akak tgk buah2 kat dlm website tu terliurnya.. nk try nanti order.. hihi.. tq for sharing

aNa SuZaNa said...

Zurin..
Order byk Sbb minimum order rm50.. So dah tentulah byk yg nak kena order kan... Kikiki

aNa SuZaNa said...

Kak mas..
Ana order brg2 bsh secara sms kat tokey kedai.. So tetiap mggu ana order ayam.. Ikan... Sayur.. Kikiki

aNa SuZaNa said...

Lya...
Mekasih.. Nnti akak order dr lya jelah ye

aNa SuZaNa said...

Kak liana
tulah... Mcm2 dah skrg ni.. Shopping di hujung jari.. Hehe

ibuayu said...

senangkan..semuanya di hujung cr.knp kat melaka ni takde ye...

aNa SuZaNa said...

Ibu ayu..
Ntah le.. Tak tau lak melaka ada ke takde.. Hihi

Alida Ali said...

Skrg semua mudahkan..klik2 je semua sampai depan pintu...buah ni pestime lak saya dgr...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...