NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, February 15, 2014

CaSiNg BLiNg - BLiNg

Tu diaaa.. cantek takkk.. hehehe.. ni aku beli bkn kat pasaraya tau.. aku beli dgn seseorang yg terer bab design casing2 hp ni..

Dah lama giler aku nak pakaikan hp aku cantek2 camni.. skrg baru tertunai.. ewahhh.. 

Sesapa yg berminat boleh like facebook beliau dan silalah rambang mata dgn design2 yg ada..

Korang jugak boleh tentukan design yg korang nak sendiri.. mcm aku tu semua aku request sendiri..

Aku cakap aku nak ada eiffel tower.. nak ada bunga.. nak ada lambang chanel.. pastu siap request nak ada nama lagi.. hahaha..

Harga adalah berpatutan dan mengikut design yg kita nak.. kalau taruk huruf utk nama kena extra charge lg ye.. tu psl aku letak 3 huruf je.. hehehe

Yang lagi best dia boleh buat utk semua jenis henpon.. kalo tab aku tak sure lak.. sila tanya dia sendiri

Ni facebook beliau :



Cantek takk.. huhu.. pening tau nak pilih yg mana satu..

Pastu terpulang kat korang gak nak casing belakang saje atau depan blkg.. ikut suka korang lah..


Hampir2 nak pilih yg mcm ni


Simple tapi cantekkkk..




Lawa kan kaler pinkkk.. ♡♡









Yang paling penting setiap pembelian di sertakan dgn kad warranty.. ni penting utk jaga kepuasan hati setiap customer..

Aku beli dgn dia ni pastu collect sdiri je sebab kami dok dekat je.. sape2 berkenan silalah terjah fesbuk beliau skrg.. cakap je dapat tau dari blog ana..

Selamat menerbangkan duit memasingg.. kahkahkah..




22 comments:

Bicara Hatiku Chayunk said...

Mata dah naik gila tgk semua design ni ana oiiii.. ada jgk duit terbang neh ;)

Bicara Hatiku Chayunk said...

Mata dah naik gila tgk semua design ni ana oiiii.. ada jgk duit terbang neh ;)

Ummi Ain said...

cantiks..

rostina76 said...

wah cantiknye….tq Ana for sharing the info. i mmg ugh cari casing ni ;)

rostina76 said...

wah cantiknye….tq Ana for sharing the info. i mmg ugh cari casing ni ;)

Fariehan Ibrahim said...

siyesly cantik yg ada eiffel tower tuh! nakkk!

Ibu Lala said...

cantik sangat...puas hatikan.

Joanna Yunus said...

wow so bling-bling... tapi memang cantik...
saya selalu kesini sambil mencuba resepi... memang selalu menjadi...
terima kasih berkongsi resepi bersama...

wantie said...

mak ai ..cantiknyeeeee

CikLily Putih said...

tak de lagi kasi yang cam bling2 ni, cantik2 gak ek

syalinda johari said...

perghhh..lip lap lip lapppp merelipp

:: Cik Viva :: said...

Cantiknya...kreatif n rajin la dorang nk membelek benda ni...

Aini a.k.a Ammi ArEeF ZyAd said...

disebabkan post u ana i terus pergi like that page and tempah satu casing for myself ;p hehe mmg dah lama sgt cari casing yg boleh ditemph mengikut design kesukaan kita tQ ana for the info..

Muhammad Khairuddin Lim said...

cantik...

Cik Ecah said...

juling mato...lawa sangat semuanya...hehe
ecah punya gambo katun minion je hahahaha

mama naz said...

nmpk cantik n sweet sgt..bling..bling..
salam perkenalan dr mamanax1612@blogspot.com

*∽ IZAN ∽* said...

fuhhh cantekkk!!!!!!!! boleh customize ikut kita nak ehhhhh. memang menarik nihh!

lily lotus said...

1st time tau ada yg buat bisnes ni...kreatif! Nak order jugak hehe...

FiZ said...

salam.hi sis.saya pun tengah survey2 custom made casing ni.boleh usha fb diorNG. Thanx for sharing in here.

Laila Ismail said...

Assalamualaikum...dah lame jd silent reader ana. Saya suka baca tentang kesidupan ana yg serba lengkap. Semoga berbahagia hingga ke Jannah. Aminnn. Ngape lame dah x update..winduuuu

shazila said...

kak..mcm dh besawang jer blog nie...hehehehe

sadi saputra said...

Ini di jual ga yah??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...