NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, February 15, 2014

DeDe JaDi PiLoT

Salam weekend semua.. cuti hujung minggu ni kami isi masa lapang dgn aktiviti yg dah di plan seminggu awal..

Maklumlahh.. apa je aktiviti sekarang ni kena ikut cuti sekolah budak2 je.. aktiviti pun buat kat tempat yg tak terdedah cuaca panas..

Sekarang kan cuaca panas terik je.. baru 2 hari ni hujan turun.. tu pun sekejap2 je.. anak2 pun baru baik dari selsema.. tu yg malas nak beraktiviti luar dgn cuaca terik.. 

Cari aktiviti dalam bangunan berekon jelah.. kikiki.. akhirnya kami pun decide nak bawak dede rasa pengalaman bawak kapal terbang sendiri..

Cita2 dia kan nak jadi " pembawak kapalterbang".. tu yg kami tunaikan tu.. saje bg dia seronok dgn minat dia..

Appointment pun dah di buat kol 12 tengahari pada hari ni, Sabtu.. yg nak try sila buat appointment awal2 ye..

Bebudak ni excited giler bgn awal.. maklumlah nak bawak kapal terbang.. aku je tak excited sbb tak dapek nak join bawak sama.. bayi dok berkepit je kann.. 


Yg nak tau info lebih lanjut sila klik kat website diorang



Lokasi terletak di Skypark Subang Terminal..


Ni pulak pakej yg di sediakan.. 

Ada 2 pilihan kapal terbang.. pilih la sama ada nak bawak boeing 737 atau pun Airbus A320..

Kami ambik pakej sejam bawak kapal terbang Airbus A320.. lama sikit baru puas hati..

Korang boleh pilih nak yg mana.. hanya 4 org saja di benarkan dlm kokpit.. bayi boleh ke tak sila tanya diorg sbb aku tak masuk jd aku tatau..


Kapten dede.. 


Jgn risau sbb ada co pilot yg akan membantu kita masa ni..


2 beradik yg teruja.. jeles mak nakkk..



Try la korangg.. giler bestt woo even aku tak bawak pun aku tau tahap kebestannya.. yennadeii.. apa daa ayat.. Kekeke

Video akan diorang bg sekali lepas habis pandu kapalterbang.. so ada gak kenang2an..




13 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak ana. bestnyaa. berapa kak? rasanya pernah nampak kawan bawa anaknya ke sini gak.. hehe bestnya, tercapai hasrat dede ekk. hehehee ~~~

*∽ IZAN ∽* said...

fuhh canggihh!!! untung betul budak2 zaman sekarang niiii.. le bawak kapal terbang sudaaa.. zaman I dulu2 ada gakk.. hat yg masuk syiling singgit tu hihihihi

Ana Suzana said...

Sheila..
Kat atas tu akak ada letak harga pakej yg di tawarkan.. mmg best. .

Ana Suzana said...

Izan..
Tulah tu.. kita dedulu masukkan duit syiling je.. kekekke

Siti Hawa Hamidun said...

Akk stiap pakej tu utk 4 org skli or sorng

Nurul said...

Waa.. memang best dede dpat rasa bawak kapal terbang sendiri.. nrl br tau ada pakej camni..

Ana Suzana said...

Siti hawa..
Setiap harga pakej tu utk 4 org masuk sekaligus

Linda said...

Serius mmh best lah ni...thanks 4 info..

Liza said...

info yg sangat2 berguna. nak try gak la :)

Rizziela said...

bawa betul2 ker? biar betul?

Norliza Nordin said...

syoknyeee.. macam nak merase bawak gak aje.. hihihi

Muhd HAZIQ said...

Ana....ni mmg bawa betul2 ke ni? Bergerak?

Muhammad Khairuddin Lim said...

salam blogging..dah add sebagai follower....tq kerana singgah blog saya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...