NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, September 16, 2009

SekitaR ExhibitioN Yg Lalu

Sape antara korg yg pegi exhibition perabot yg lalu

Rambang mata kan gi sanaaa...

Boleh di katakan byk harga beza dgn harga asal



Kami gi sana 2 hari berturut2..

Dan di sana ada la jugak yg kami beli utk rumah br nnti



Di sbbkan alisya,

Aku byk singgah kat area2 org jual sofa

Sbb apa..? sbb aku tumpang dok kat sofa depa

utk breastfeed alisya semata2..kikikiki..


Kakak yg suka gile pakai mask

memula dia taknak..pastu aku psiko la dia.

Sbb dia kata cita2 dia nak jd Doktor,

So aku ckp la kalo nak jd doktor kena pakai mask
kekekekeke..


Time kami pegi oklahhh..x crowded sgt..

Kira boleh bernafas sket la kan..

Dan hafiz sgtla suka berlari sana sini..
Jenuh nak kejar dia nih..


Ni je antara gmbr yg aku snap bila teringat



Kat sini kami singgah utk test keempukkan tilam
Fuhhh..mmg empuk gila ahhh..
Sampai pening pale kami nak pilih tilam brand apa

Ni hubby test baring kat tilam brand Orthorest

So kami decide ambik yg ni je..xyah pening2 dah
So settle tilam utk 4 bilik kat umah br nnti


Murahnyee..tp xbeli pun..hehehe..


Ni lah mendenya utk harga yg kat atas tu..


Ni pun kami tgk je..sbb kami beli brand LG


Ni kat area bilik tidur budak..cantek dan simple je..


Ku main snap je gmbr bila teringat..hehehe..


Cantek kan sofa ni..tp x beli pun..


Oklah..tu je gambar2 yg sempat di ambik

Bz kendong alisya..so maleh sket..
Kami kat situ dr ptg smpai la tutup pameran tu



Kami berbuka puasa kat convention centre tu gak

Nak menapak kat dlm klcc tu maleh pulak


Masa utk makannn....ngeh ngeh ngeh..


Ain masih xnak buka mask dia..hihihi..


Pemandangan dlm dewan mkn..sgttt selesa..


Hafiz mengantukk..

Tp bila turunkan dr baby chair tu berlari lak dia

Kejap2 hilang dr pandangan..cuak kami dibuatnya


Time ni ada adik beradik ku 4 org..

saje ajak join berbuka sekali..

Kebetulan mrk ada kat bangsar..


Tengokkkk..penuh meja wehh..
Tu sume hubby dgn adik badek ku yg ambik

Aku tumpang ngap je sbb alisya tido kat riba


Sampai xmuat meja yg sebegitu besar..kekekeke..


Sebelah ain tu ialah abgku yg ketiga..

Bujang lg..cat lover dia ni..

Segala mknn atas meja yg x abis dia ambik



Senyap2 kami buat operasi masukkan mknn dlm beg kertas

Sorg cover line, sorg pegang beg kertas,

sorg lg masukkan mknn..



Mknn2 tu ada yg utk kucing

Dan ada gak utk smbg mkn kat umah..

bkn utk aku ye..tp abgku yg bujang tu punya

dia kata syg mknn x abis..x elok membazirrr..

kekekekeke..



Pas mkn gi solat dan smbg tgk pameran semula..

Sekiannnn..




4 comments:

-iLLa- said...

Chanteksss baju ain & hafiz....ngeeeeee

aNa SuZaNa said...

cantekkan illa..hihihi..

eynda said...

Dah ajak hubby pegi...dia takmo...tak suka tempat sesak...tengok dlm gambar tak ramai org pun....

aNa SuZaNa said...

mana de ramai org sgt kak..bknnya sume org tertumpu kat booth yg sama kan..hehehe..kiranya berbaloi2..hehehhe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...