NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, September 18, 2009

Alisya Dan BuiH

Tajuk entry adalah berkenaan buih2 di mulut alisya
setiap masa alisya mengeluarkan bubble
baru lap kuar lagik..

Nape ekk..??
Adakah aku ter"miss" mknn sewaktu peknenkan dia

Abis lencun leher dan baju dia tauu..
Dah mcm org tertelan sabun..hehehehe..
Ain suka cuit bubble2 yg kuar dr mulut alisya
Main belon katanya..ish ish ish..

4 comments:

Thara said...

hehe. bape bulan dah ur daughter alisya ni?

aNa SuZaNa said...

sudah 4 bln...hihi..

Thara said...

haha no wonder! my son nak masuk 4 bulan pon asek buat bubbles je! like ur daughter, baru je i lap, immediately dia buat another bubble! :P nak kene pakai bib dah, kalau tak basah baju dia!

and its true, i pon terpikir pikir, apelah yang i tak dpt makan masa pregnant dulu. rasanya mcm makan je semua, sampai bolat gila. :P

drinho kim said...

sis.. bb make a bubble to normal... tp if diorang buat bubbles.. biasanya rambut si ibu gugur.. tak tau la yeker tak..tp my sisters semua cmtu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...