NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, May 03, 2013

BeRpaNtaNg..

** sedapnyeee wehh.. mkn kat the curve hari selasa tu hari..

Tapi sayang aku takleh mkn byk2 sbb doktor pesan kalau boleh elakkan dulu mkn buah2an jenis citrus mcm ni sbb akan menyebabkan kahak menjadi byk semula..

So aku jamah2 jelah.. selebihnya anak buah aku yg abiskan.. huhhh.. takpelah, demi kesihatan.. huk huk huk..

Selama berpantang minum sejuk2 ni aku selalunya order air cappuccino panas je.. tak pun order caramel latte.. fuhhh.. syok betul minum panas2.. hehehe..

Aku kuat minum kopi sejak peknen ni.. susu utk org peknen je aku masih tak leh nak telan lagi.. susu pun doktor suruh elakkan dulu time proses2 nak sihat semula ni.. soya je di bolehkan.. 

Tapi kekadang kopi yg campur susu aku bedal gak sekali sekala.. kihkihkih.. degil.. cepuk je.. 

*** sekian sahaja entry pendek. . 




15 comments:

Ez Bil said...

Selamat berpantang akk. ^^,

Jemput join.
http://ezbil-official.blogspot.com/2013/05/segmen-pencarian-bloglist-bulan-mei.html

Ibu Lala said...

Selamat berpantang. Jaga kesihatan baik baik.

Zareena Bt Shahmarudin said...

Ana..choc fondue ni mkn kat kedai apa kat the curve tu? Nk try gak.

Zareena Bt Shahmarudin said...

Ana..choc fondue ni mkn kat kedai apa kat the curve tu? Nk try gak.

Ana Suzana said...

Nama restoren kat the curve tu Chocolate.. terletak kat sebelah baskin Robbins.. sederet kenny rogers

Abdul Wafi said...

kemain kau kak, makan dalam pantang dia. kelassss gitu. hihihi

anyway, selamat berpantang dan cepat sihat. Lama tak view blog akak ni. banyak dah perubahan.

IdaShazana said...

indah betul choc tu. mana la orang dlm pantang tak tergugat

Hasida Mohammed said...

Berpantang mmg byk dugaannya tpi apa nk buat brsabar ajelah demi kesihatan, takut jga penyakit Ana lmbt sembuh nanti klu smpai masa nk bersalin lg brmasalah kan? Akk doakn Ana sembuh sepenuhnya...

noorlizanasikin said...

assalam ana....kak liza nie...silend reader blog ana dah lama...semoga cepat sembuh...jaga mkn yer....

http://noorlizanasikin.blogspot.com
fb:noorliza nasikin

Zareena Bt Shahmarudin said...

Oo..ok ana..tq 4 the info. Take care :-)

DeQWa said...

kakak sy dulu time pregnnt suka minum minuman berkafein nih,kopi,nescafe n sewaktu dengannye,org slalu cakap takut bby hitam nnt,tp bile dah bersalin putih jer anak buah saya..hehehe

~najwa~ said...

Nanti kalau nak amik iron tablet ke/ vitamin elakkan amik bersama dgn kafein ye :)

mamabeauty said...

semoga cepat sembuh Ana..

kulaan handak batakun amun handak makan supplemen utk badan

fb: alia elena
mamabeauty1.blogspot.com

Nur-nba said...

Moga Ana cepat sembuh.. Sedap benar tengok gambar ni..

QasehnyaRania said...

tgh peknen ye.tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...