NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, November 17, 2008

Dah 10 minggu..

Cptnya masa berlalu..
Tup2 dah 10 minggu ku peknen..
Tp masih ku rahsiakan elok dr pengetahuan keluarga kami bdua..
Hihihi..SURPRISE..!!
Sbb ku kalo peknen mmg xberapa nampak sgt buncitnya..
Dah nak masuk 5 bln br perut ku membuncit sket..

Skrg ni sape pun xpasan punya..
Anak yg ketiga ni kami xkisah pun dpt laki2 ke perempuan..
Yg penting sihat dan sempurna..
Berderet anakku 3 org..kecik2 je..ekekkkekke..
Syukur Alhamdulillah dgn kurniaan Tuhan..
Aku pun xsmpai hati nak bgtau berita gembira ni kat kakak iparku..
Sbb dia yg teringin sgt nak baby baru..
Dah 10 thn dia menunggu anak ketiga..

Skrg ni dia ada 2 anak dara..umur 10 thn dan 12 thn..
Pernah dia ckp, seandainya ku di takdirkan beranak lg,
Dia nak jaga anak ku yg bakal lahir itu..
Tp ku rasa aku tak sekuat itu utk berikan anakku pd dia..
Hubby lglah tak bg..anak dia kan..
InsyaAllah kak, rezeki akak akan smpai nnti..
Mana tau Tuhan nak kasi kembar ke nanti..Aminnn..

Doktor ckp due date aku 16 JUN 2009..
Sama pulak dgn bulan kelahiran aku..hihihi..
Tak lama pun bln 6 tu..
pejam celik pejam celik dah sampai masanya nnti..
Semoga ku selamat melahirkan anak ketiga ku nanti..
Dan pastu baru aku gap 3 thn..InsyaAllah..

2 comments:

Aiza Parman said...

Tapikan ana, masa adik ipar kak pregnant dah lima bulan, semua keluarga tahu except kak & hb, so bila kak tahu rasa terkilan sgt. Memang niat diorang baik sebab masa tu kak pun dah lama kawin tapi tak preggy tapi kak rasa sedih pulak partly because kak I should know it too. Tapi case ana lain semua tak tahu so should be alright..hehehe..

Mak buyung sorang ni kurus aje, makan lebih sikit..take care ana.

rizan&suzana said...

ana akan bgtau bila smpai masanya..hehehe..tau2 je sume dah nak dpt anak buah baru dan mak pun dpt cucu baru,ekekekke..

mkn bukan saje lebih kak..tp terlebih2..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...