NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Sunday, August 25, 2013

JeNjaLaN I CiTy

Arini tak tau nak watpe.. nak basuh baju baby cuaca mendung seharian.. pastu hujan sekejap.. so malas terus nak basuh baju baby.. 

Anak2 lak tak tuntut nak gi mana2 pun kecuali kalau dah berjanji awal2 komfem pepagi lagi diorang dah bising2 bila nak pegi..

Tu yg malas nak janji mcm2.. budak2 ni lain sikit, kang di tuntutnya janji tu selagi tak tunaikan.. huhuhu

Memandangkan kebosanan yg amat, makanya bawak le bebudak ni main2 kat ict.. bawak pi playground yg dlm bangunan tu.. 

Masa nak pegi ke sini aku mmg tak ckp langsung dgn bebudak ni.. aku just cakap nak kuar gi makan.. saje nak kasi surprise..

Bila sampai je kat area I city,  terus memasing menjerit keriangan.. hepi betul sbb diorang masih ingat lagi yg diorang pernah main kat sini.. hehehe

Aku parking dlm bangunan betul2 sebelah pintu masuk nak ke playground.. senang sikit.. aku tak larat sgt jalan jauh2 ni.. cramp perut aku tau..


Posing dulu.. ^_^


Besar kawasan playground ni.. puas berlari2.. 















Lama giler bg diorang main kat sini.. sampai kol 3 lebih, kol 6 ptg aku masih kat sini..

Main.. pastu gi makan pastu sambung main balik.. fuhhh.. layankan jelah sbb pasni aku dah kena berpantang lama.. cian diorang kang..

Kang balik la jap lg.. penat dah ni benonye walaupun sekadar teman main.. bebudak ni mana reti penat kalau bab main..




9 comments:

Ain Syima said...

syok laa dia orang boleh pergi jalan-jalan . .
comel je ain pakai tudung . . hehe
Semoga sihat selalu ye Kak Ana :)

Chekgu Azrine said...

Happy tgok derang!!

Hafizah said...

wah..besarnyer tmpt ni...brp byrn masuk eh tmpt main ni?

Rizziela said...

kenapa bayar tak nak masuk tu?

Budak budak mana tau penat kalau dah main kan

izzeyda said...

bestnya diaorg main..ermm bebdk mmg mcm tuh, klu blh main xmau benti aihh..mcm anak yg kecik smlm main basikal shari smpai xmau mkn..hehehe..

Ana Suzana said...

Bayaran kalo hari weekend rm20 sekali masuk.. mak pak percuma je.. nak main sekali pun boleh. Hehehe..

Hari2 biasa tak pasti lak berapa rate dia..

Cikgu_Anie said...

Rm20 srg ke ..mcm x de org

eynda said...

Tak pernah sampai icity tu huhuhu....

Ahmad Zarif said...

supermom betul kak ana ni. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...