NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, June 27, 2009

SurPriSe KeDua..

Mmg x sangka yg HB belikan hadiah lg..
sbb ku tak ckp pun nak hadiah apa..
Dan hadiah ni ku terima ptg jumaat..sbb HB balik kmpg..


HB minat dgn BONIA sejak dulu lg..
ku pun xkisah dia nak beli brand apa pun..
ku terima seadanya..
dia pilih design ni pun sbb SA bonia tu ckp ni yg new arrival..
mekasih sayanggg..


pastu dpt pulak jam tgn..
HB nak tgk ku pakai jam tgn pasni..
maklumlah ku mmg xprnh pakai jam tgn sejak zaman sekolah menengah lg..
berkurun la kiranya kan..


cantek sgt jam tgn ni..



ni pulak voucher dr bonia..
leh la redeem pulak pasni..hihihi..


Yg pasti apa pun pemberiannya ku sukaa sgt..
sbb ianya dtg dr org yg kita sayangi dan yg menyayangi kita..
luv u syg...


** gambar x lawa sgt sbb pakai hp je..
*** pas abis pantang ku request kat HB belanja mkn tmpt best2..hihihi..

5 comments:

shabiela said...

wah, adiah ni lg best.. moga mu bahagia slalu bersama family tercinta.. ana, mana gmbo anak2 mu yg trbaru.. rindu rsnya lama x tgk..

rizan&suzana said...

gambar anak2 ye..
kang free2 nanti ana upload lam blog ekk..

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

alhamdulillah....sori la lambat wish..happy belated birthday la utk awak yer mama_ain....syiok dpt hadiah dari org yg kita sayang kan...tak kirala mahal atau murah...betul tak? yg penting dia ingat...

-hairanaz

Mrs. Aiza (Nis) said...

bestnya dpt hadiah, byk lak tu.
Happy belated birthday Ana..semoga bahagia selalu.

Cepat buat entry gambar baby baru..nak tengok lah..

Hidayah Bach said...

wahhh..
dari dulu teringin nak ada satu koleksi bonia tapi mahal sangat ..
hehe..belum mampu nak beli..
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...